OM LENDMANN

Jeg heter Frank R. Kern, og har jobbet med design i snart 20 år. Jeg har alltid vært fascinert av, og syslet med produktdesign, hvordan møbler og andre bruksgjenstander kan designes og konstrueres – og hva som er mulig å gjøre med tre.

Tre er holdbart og helt naturlig – og skader ikke miljøet. Det er alltid like spennende å designe smarte, funksjonelle møbler og andre ting av tre – som i tillegg ser bra ut.

Gjennom hele prosessen tas det hensyn til bærekraft og miljø; For eksempel montering uten skruer eller andre materialer som plast. Alle produkter designes, så langt et er mulig, slik at de kan “flatpakkes” om de skal sendes hjem til deg. Resirkulert emballasje og miljøvennlige oljer/farger er også en selvfølge.

Målet er at du skal kunne bestille produkter her i nettbutikken, om ikke så alt for lenge..du vet, ting tar tid – så noen detaljer må på plass før vi kan sette i gang. Håper å se deg her igjen for en hyggelig handel! 

krakk2500 01112020 comp
rocket closeup cropped

NATURLIG

Et produkt laget av tre er i seg selv svært bærekraftig så lenge du tar vare på det. Tre er et behagelig materiale, ser fantastisk ut og varer nesten evig.

Alle produkter fra Lendmann designes og produseres for hånd på Jevnaker. Produktene behandles med oljer og voks som ikke er skadelig for mennesker, dyr eller natur.