OM LENDMANN

Jeg heter Frank R. Kern, og har jobbet med design siden en gang tidlig på 2000-tallet. Jeg har alltid vært fascinert av, og syslet med produktdesign, hvordan møbler og andre bruksgjenstander kan designes og konstrueres – og hva som er mulig å gjøre med tre.

Noe måtte gjøres med alle skissene og 3D-modellene jeg har liggende.. så derfor ble Lendmann etablert – for å kunne tilby norske produkter som er designet og produsert her hjemme.

Når det blir liv i nettbutikken kan du bestille hva du måtte ønske, uansett hvor i Norge du holder til.

 

krakk2500 01112020 comp
rocket closeup cropped

PRODUKSJON

Tre er et “levende” materiale. Man må ta hensyn til treets egenskaper, hvordan det vrir seg, strekker seg, krymper osv. Noen produkter kan lages ganske raskt, mens andre trenger tid til å “sette seg”, tørke og må behandles flere ganger for å få riktig finish. Så noen produkter kan du bestille “her og nå”, mens andre kan det være at du må vente litt på.

NATURLIG

Et produkt laget av tre er i seg selv svært bærekraftig så lenge du tar vare på det. Tre er et behagelig materiale, ser fantastisk ut og varer nesten evig.

Alle produkter fra Lendmann designes og produseres for hånd på Jevnaker. Produktene behandles med oljer og voks som ikke er skadelig for mennesker, dyr eller naturen. Vil du forresten vite mer om hvordan skogen forvaltes i Norge og hvorfor vi bør lage produkter av tre? Sjekk ut TenkTre.