JO NÅ SKAL DU HØRE:
Lendmann ble startet av meg, Frank,  i 2018. Jeg er grafisk designer/illustratør/webdesigner og driver også Reflektor Media.
Lendmann/nettbutikken var en idé som har ligget der lenge. Design for klær, plakater osv. er noe litt annerledes enn det å jobbe direkte mot kunder som har behov for nettside, annonser, nettbutikk m.m. Man kan hive seg over alle idéer som dukker opp, humor, ironi, kunst, alt mulig! Å designe morsomme, tøffe, stemningsfulle (osv) illustrasjoner for klær, plakater, hoodies, kopper… er utrolig morsomt. Ikke alle idéer blir brukt til noe, men de som blir brukt ser du her på nettbutikken.

ECO-FRIENDLY
For øyeblikket er ikke alle, men noen av produktene du finner hos Lendmann “Eco-friendly” – 100% bomull, organiske og bra for deg og naturen. Ikke bare er det viktig å tenke på hva produktene er laget av, hvordan de produseres, av hvem osv. men også hvordan trykkfargen/trykkprosessen påvirker miljøet og naturen. Vi tror på at “alle må gjøre sitt” – og vi skal gjøre vårt, og sørge for at vi etterlater oss minst mulig når vi driver med dette.

PRODUKSJON OG LEVERING
Nå er det sånn at inntil videre har vi ikke anledning til å trykke og produsere her i Norge. Målet er helt klart å kunne trykke og sende varer fra eget lager, men det koster å være kar, så enn så lenge vil du motta bestilte varer fra det store utland (EU). Vi benytter en leverandør som kan dette til fingerspissene , og leverer produkter med trykk til tusenvis av lykkelige mennesker verden rundt. Det hele fungerer slik at du bestiller varer her på nettbutikken, bestillingen går via Lendmann, til produksjon – og de sender pakken til deg. Med andre ord; Varene blir trykket og pakket hos noen andre – som så sender varene til deg. Enkelt, 100% trygt og sikkert. Lendmann sitter med hele ansvaret for at du som kunde skal være fornøyd når du mottar og bruker produktene våre. Er du ikke fornøyd tar du kontakt, så løser vi eventuelle problemer i en fei.

LEVERINGSTID, AVGIFTER OG SÅNT
Du skal ha varene hjemme hos deg i løpet av en liten uke. Når det gjelder avgifter/toll og slike ting: For øyeblikket gjelder 350kroners-regelen, der du ikke får ekstra avgifter på varer fra utlandet der varens pris inkludert frakt, forsikring m.m. ikke overstiger 350,-. 
Vær likevel oppmerksom på at gebyrer KAN tilkomme. Lendmann har ikke full oversikt over hva tollmyndighetene foretar seg, og dekker ikke eventuelle gebyrer.

BESTILLING OG BETALING
Betaling hos Lendmann gjøres med PayPal. Trygt, brukervennlig og du kan betale med VISA e.l. uten å opprette PayPal-konto. Enkelt, 100% sikkert og greit.

Ja, det var vel det viktigste. Håper du finner noe her du liker, og for all del: Skulle du være/representere et firma, en klubb osv. som vil ha noen kule T-skjorter eller annet med ditt/deres eget design – ta kontakt, så ordner vi spesialpriser og alt mulig